Banner 980x90

Salacgrīvas kultūras namā notiks Ziemassvētku koncerts "Meklētāja roze"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Otrdien, 13.decembrī, plkst.19.00 Salacgrīvas kultūras namā notiks Ziemassvētku koncerts "Meklētāja roze", pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informē pasākuma organizatori.

Koncertā piedalīsies grupas "The Sound Poets" solists Jānis Aišpurs; Rēzija Kalniņa un viņas vīrs un draugs - diriģents Ainārs Rubiķis, dziedātāja Ilze Dzenīte, kuru Rēzija dēvē par savu dvēseles māsu, Dailes teātra aktrise un Rēzijas skatuves krustbērns Ilze Ķuzule-Skrastiņa, kā arī mūziķi, "kuriem ir svarīgi Ziemassvētku laikā muzicēt par godu Jēzus piedzimšanai un mūsu - cilvēku - pestīšanai".

Programmā iekļautas skaistākās dziesmas ar dzejnieku Veltas Tomas, Paulīnas Bārdas, Valdas Moras, Zinaīdas Lazdas, Kārļa Skalbes un Jāņa Poruka vārdiem.

Biļešu cena 10 eiro un 12 eiro. Biļetes pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā "www.bilesuparadize.lv".

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)