Banner 980x90

Salacgrīvas novadā uzlabota publiskā interneta pieejamība

Realizējot ERAF projektu "Publiskā interneta pieejamība Salacgrīvas novadā" izveidoti trīs jauni publiskā interneta piekļuves punkti ar bezvadu interneta pieejas zonu – pie Ainažu tūrisma informācijas centa, Mērnieku pie veikala, Salacgrīvā Jahtu ostas laukumā pie Bākas.

Kā informē projektu koordinatore Solvita Kukanovska, Tūjas un Korģenes bibliotēkā izveidoti punkti papildinot un uzlabojot līdz šim jau piedāvāto pakalpojumu klāstu, bet Salacgrīvas bibliotēkā tikai papildināts esošais pakalpojumu klāsts.

Korģenes bibliotēka tikusi pie viena, Tūjas un Salacgrīvas bibliotēkas pie pieciem datorkomplektiem katra.

Šīs bibliotēkas ieguvušas arī jaunas multifunkcionālās iekārtas, kas sniedz iespēju digitalizēt dokumentus A4 un A3 formātā, iespēju izdrukāt krāsainus vai melnbaltus dokumentus A4 un A3 formātā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)