Banner 980x90

Salacgrīvas pašvaldība aicina parakstīties par "Rail Baltica" trases izbūves variantu "C - 5"

Publicitātes foto/ Foto: Salacgriva.lv
Publicitātes foto/ Foto: Salacgriva.lv
Salacgrīvas novada dome un iedzīvotāji vairāk nekā gadu regulāri tikās un diskutēja, lai panāktu vienotu pašpietiekamu piekrastes attīstību, neiznīcinātu savu un nākamo paaudžu nākotni, atbalstot to "Rail Baltica" maršrutu, kas Salacgrīvas iedzīvotājiem ir vismazāk sāpīgs.

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Salacgrīvas novada pašvaldībā, tagad, nebeidzamu formalitāšu un birokrātijas priekšā, Salacgrīvas novada iecere un ieguldītais darbs tiek klaji ignorēts un izlolotais variants pēdējā brīdī noraidīts.

Salacgrīvas novada pašvaldība aicina novada ļaudis un cilvēkus, kuriem nav vienaldzīga Vidzemes piekrastes attīstība parakstī aicinājumu atbalstīt "Rail Baltica" izbūvi trases izbūves variantā "C - 5".

Ar parakstu atbalstīt "Rail Baltica" izbūvi trases izbūves variantā C - 5 var Salacgrīvas novada tūrisma informācijas centrā, Salacgrīvas pilsētas bibliotēkā, tirdzniecības izstāžu zālē "Radīts Salacgrīvas novadā", "Positivus" laikā festivāla informācijas teltī.

Limbazi24.lv jau vēstīja, ka Salacgrīvas novada domes, Satiksmes ministrijas (SM) un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas pārstāvji pēc diskusijas par "Rail Baltica" trases novietojumu Salacgrīvā katrs palika pie sava viedokļa, un kompromiss tā arī netika atrasts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)