Banner 980x90

Salacgrīvu iesaka kā vienu no Valentīndienas svinību galamērķiem

Lai noskaidrotu, kā Valentīndienu, 14.februāri, šogad vēlētos sagaidīt Latvijas iedzīvotāji, tirdzniecības centrs "Mols" veicis aptauju, kuras rezultātā ir uzzināti pieci galamērķi.

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informē tirdzniecības centra "Mols" sabiedrisko attiecību konsultante Ksenija Mirošņika, 8% aptaujāto Valentīndienu labprāt pavadītu romantiskās brokastīs pusdienās vai vakariņās ārpus Rīgas, tādēļ "Mols" kā vienu no svinību galamērķiem iesaka Salacgrīvu.

Valentīndienas svinētājiem Salacgrīvā iespējams pavadīt laiku "Kapteiņu Ostā" vai atpūsties pie dabas, vērojot skatu uz jūru.

Aptaujas rezultāti liecina, ka Latvijas iedzīvotāji daudz labprātāk izvēlētos Valentīndienu pavadīt kādā mierīgā vietā, ārpus lielpilsētas un cilvēku drūzmas, starp populārākajām atbildēm nosaucot romantisku nedēļas nogali kādā no Latvijas muižām un SPA (37%), mierīgu atpūtu kādā Latvijas pilsētā (28%), neaizmirstamu piedzīvojumu pie dabas (11%) un pastaigu jūras krastā (11%).

"Latvija var lepoties ar to, ka tā ir bagāta ar ļoti daudzām skaistām vietām, kurās piedzīvot neaizmirstamus mirkļus, turklāt mums ir paveicies, ka visas šīs vietas var sasniegt ļoti īsā laikā un ar personīgo auto. Tā kā t/c "Mols" apmeklētāji pārsvarā ir autobraucēji, tieši šī iemesla dēļ mēs vēlējāmies veikt aptauju un noskaidrot, kā Valentīndienu vēlas sagaidīt Latvijā un ieteikt piecas brīnišķīgas vietas Valentīndienas pavadīšanai, uz kurām ērti var nokļūt ar savu auto," par pētījumu stāsta "Mols" menedžere Una Tukiša.

Tāpat tirdzniecības centrs "Mols" Valentīndienu iesaka pavadīt Mālpils muižā, Cēsu Pils parkā, Ķemeru tīrelī un Saulkrastu Baltajā kāpā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)