Banner 980x90

Svētā putna "Pivālind" svētkos Staicelē notiks kūku cepēju konkurss

Foto: Evija Trifanova/ LETA
Foto: Evija Trifanova/ LETA
Svētā putna "Pivālind" (svētelis) svētkos, kas Staicelē notiks piektdien, 29.jūlijā un sestdien, 30.jūlijā, notiks arī kūku cepēju konkurss "Svētā putna "Pivālind" svētku kūka", aģentūra LETA uzzināja Alojas novada pašvaldībā.

Svētā putna "Pivālind" (svētelis) svētkos, kas Staicelē notiks 29.jūlijā un 30.jūlijā, notiks arī kūku cepēju konkurss "Svētā putna "Pivālind" svētku kūka", aģentūra LETA uzzināja Alojas novada pašvaldībā.

Konkurss norisināsies 30.jūlijā plkst.12.00, kad žūrijai būs jāprezentē rolbiskvīta kūkas.

Svētki sāksies dienu agrāk, 29.jūlijā. Plkst.13.00 notiks ekskursija pa Staiceles pagastu, plkst.19.00 Lielajā ielā 13 tiks dots starts orientēšanās spēlei, kas noslēgsies plkst.22.00 brīvdabas laukumā, kur vēlāk notiks brīvdabas kino seanss un būs skatāma filma "Limuzīns Jāņu nakts krāsā".

Savukārt 30.jūlijs sāksies plkst.9.00 ar ziedu upes veidošanu Brīvības laukumā. Upes veidotāji aicināti līdzi ņemt ziedus. No plkst.12.00 līdz ar kūku cepēju konkursu Staicelē būs apskatāmas divas izstādes. Mākslinieku šķūnī varēs aplūkot izstādi "Ieaud savu dzīpariņu", bet Brīvības laukumā būs apskatāma izstāde "Staiceles futbolam 90".

Pie muzeja "Pivālind" plkst.16.00 notiks jaunāko staiceliešu sveikšanas pasākums, vēlāk turpat - izrāde "Sunītis un Kaķīte".

Svētā putna "Pivālind" svētku noslēgums paredzēts plkst.20.00 ar deju koncertu "Kad draugi satiekas" Staiceles estrādē, kur no plkst.23.00 notiks arī zaļumballe ar grupu "Liepavots".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)