Banner 980x90

Veikals "Ratu pasaule" – bērnu ratiņi, universālie bērnu rati, bērnu autosēdeklīši

Kvalitatīvi un ērti bērnu ratiņi ir ieguldījums ne tikai mazuļa labsajūtā un drošībā, bet arī vecāku komfortam, ik dienas rūpējoties par savu atvasi. Daudziem jaunajiem vecākiem, izvēloties ratiņus pirmdzimtajam, rodas jautājums par to, kā atrast piemērotākos.

Bērnu ratiņi

Kvalitatīvi un ērti bērnu ratiņi ir ieguldījums ne tikai mazuļa labsajūtā un drošībā, bet arī vecāku komfortam, ik dienas rūpējoties par savu atvasi. Daudziem jaunajiem vecākiem, izvēloties ratiņus pirmdzimtajam, rodas jautājums par to, kā atrast piemērotākos. Tirgus piedāvājums ir milzīgs un tajā var viegli apmaldīties, bet labā ziņa ir tāda, ka šī daudzveidība ļauj ikvienam atrast labāko, kas atbildīs gan mazuļa, gan vecāku prasībām.

Lai izvēlētos savām vajadzībām piemērotākos ratiņus, jādefinē vajadzības, kas atbilst ģimenes dzīvesveidam. Aktīviem vecākiem, kuri vēlēsies doties arī pie dabas, vajadzēs izturīgākus, labāk manevrējamus ratiņus nekā tiem, kuri dosies ar mazuli pastaigās tikai pilsētā. Dzīvojot daudzstāvu mājā bez lifta, būs svarīgi, ka ratiņiem ir mazs svars. Ieteicams izmērīt vietas, kur tie tiks lietoti ik dienu. Ratiņiem jābūt pietiekami lieliem, lai mazulim tajos būtu ērti, taču tas radīs lielas neērtības, ja ratiņi būs pārāk lieli, lai tos iestumtu liftā vai ievietotu automašīnā. Ne mazāk svarīgi ir tas, ka bērnu ratiņi ir ērti saliekami un viegli kopjami.

Veikalā "Ratu pasaule" ir daudzveidīgs preču piedāvājums mazuļiem. Klientu izvēlei pieejami dažādi bērnu rati – klasiskie, tandēmratiņi dvīņiem, pastaigu rati, sportiski modeļi un izdevīgie bērnu ratiņi 2 vienā un 3 vienā, kuru komplektā ietilpst kulba un sēdeklītis vai autokrēsliņš. Preču klāstā ir plaši pārstāvēti "Camarelo", "Bebetto", "Adamex", "Verdi" un citi populārie ražotāji. Pieejami arī ekskluzīvāki zīmoli kā, piemēram, "Cybex" un "Bugaboo".

Lasiet vairāk: bernuratini.lv

Universālie bērnu rati

Universālie bērnu rati ir labākā izvēle aktīviem vecākiem. Tie ir ideāli piemēroti izmantošanai pilsētvidē, un lieliski kalpos arī izbraucienos pie dabas. Tos pārsvarā izgatavo no viegliem materiāliem, kas ievērojami samazina ratiņu svaru. Lielākais ieguvums, iegādājoties universālos ratiņus, ir tas, ka to komplektā ietilpst kulba, sēdeklītis un autosēdeklītis. Tā ar vienu pirkumu tiek iegūts viss, lai vecākiem būtu ērti mazuli ņemt līdzi savās gaitās. Ražotāji padomā par visu un komplektā pievieno arī somu vai iepirkumu nodalījumu un citus aksesuārus, kas noderēs dažādos laikapstākļos gan siltajā, gan aukstajā sezonā.

Tā kā universālie bērnu rati ir paredzēti daudzveidīgam pielietojumam un arī transportēšanai automašīnā, īpašu uzmanību ražotāji pievērš tam, lai tie būtu ērti saliekami un pārveidojami. Neaizmirstot par mazuļa drošību, stiprinājumu un fiksēšanas mehānismi tiek izstrādāti tā, lai tie stabili pildītu savas funkcijas.

Arī veikala "Ratu pasaule" preču klāstā ir atrodami dažādi universālie bērnu rati, kuru komplektos ir daudzveidīgi aksesuāri mazuļa komfortam un vecāku ērtībām. Lai ikviena ģimene atrastu savām vajadzībām atbilstošāko, veikala piedāvājumā iekļauti gan sportiskāki, gan vienkāršāki modeļi, izgatavoti no dažādiem materiāliem un ar atšķirīgām pielāgošanas iespējām.

Lasiet vairāk: bernuratini.lv

Bērnu autosēdeklīši

Bērnu autosēdeklīši ir paredzēti ne tikai ērtai mazuļa pārvietošanai ar automašīnu, bet tas ir arī drošākais pārvadāšanas veids. Ne velti autosēdeklīšu izmantošana kā obligāta ir noteikta ar likumu. Latvijas Ceļu satiksmes noteikumi nosaka, ka mazuli automašīnā var pārvadāt tikai vecumam un svaram atbilstošā autosēdeklītī. Tam jābūt pareizi uzstādītam, un bērnu jāpiesprādzē ar drošības jostu vai integrētajām autokrēsliņa jostiņām. Jāatceras, ka bērna pārvadāšana kulbiņā Latvijā nav atļauta arī ar tādām kulbām, kurām ES sertifikācija to pieļauj.

Pareizi lietoti, bērnu autosēdeklīši ievērojami samazina traumu iespēju ceļu satiksmes negadījumos. Jāatceras, ka ar autosēdeklīša iegādi nedrīkst ekonomēt. Tam ir jābūt bērniņa vecumam un svaram atbilstošam, lai mazulis būtu pasargāts no traumām un justos komfortabli. Jaundzimušajam nederēs vecākam mazulim paredzēts sēdeklītis, un nebūs pareizi izaugušu mazuli sēdināt autokrēsliņā, kas viņam ir par mazu. Šodien ražotāji pārsvarā piedāvā vieglus, ērti kopjamus sēdeklīšus, kas būs piemēroti ievietošanai jebkurā automašīnā, bet vienmēr ir vērts pirms pirkuma pārbaudīt vai visi parametri atbilst gan standartu gan individuālajām prasībām.

SIA "Pradis" veikala "Ratu pasaule" laipnais personāls pārzina biežākos jautājumus, kuri rodas vecākiem, meklējot auto sēdeklīti savam mazulim, un ir gatavs klientiem palīdzēt izvēlēties piemērotāko. Bērnu ratiņu veikalā pieejami bērnu autosēdeklīši gan komplektā ar ratiņiem, gan atsevišķi. Šeit ģimenes atradīs autosēdeklīšus gan jaundzimušajiem, gan vecākiem bērniem dažādās svara kategorijās.

Lasiet vairāk: bernuratini.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)