Banner 980x90

Vidzemes reģionā autovadītājs nāvējoši traumējis uz brauktuves gulošu cilvēku

Rīga, 1.okt., LETA. Aizvadītajā diennaktī Vidzemes reģionā satiksmes negadījumā gājis bojā cilvēks, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldē.

Kā aģentūru LETA informēja VP Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote, īsi pirms pusnakts Salacgrīvas novadā uz autoceļa Rīga-Igaunijas robeža automašīnas "Škoda Superb" vadītājs uzbrauca uz brauktuves gulošam cilvēkam, kurš pēc notikušā gājis bojā.

Ceļa posms nav bijis apgaismots, kā arī cilvēks bijis bez gaismu atstarojošiem elementiem. Policija skaidro bojā gājušā personību.

Par notikušo sākts kriminālprocess.

Kopumā pagājušā diennaktī reģistrēti 43 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši seši cilvēki.

Pagājušā diennaktī pieķerti 14 autovadītāji, kas pie stūres bija sēdušies reibumā. Tāpat noformēti 142 protokoli par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu.

Viens autovadītājs sodīts par agresīvu braukšanu.

Kopumā pagājušā diennaktī ceļu satiksmes jomā noformēti 309 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)