Banner 980x90

Limbažu Galvenajā bibliotēkā skatāma Laumas Cālītes foto izstāde "Mājās"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Līdz 31.augustam Limbažu Galvenajā bibliotēkā skatāma kādreizējās limbažnieces Laumas Cālītes fotogrāfiju izstāde "Mājās", pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informē Limbažu Galvenās bibliotēkas Klientu apkalpošanas centra galvenā bibliotekāre Aiga Evertovska. 

Lauma Cālīte (1986) dzimusi Limbažos. Vēlme meklēt sevī ko radošu autorei ir jau no skolas laikiem, bet tagad vēlme ir ne tikai meklēt, bet atrasto arī atstāt paliekošu un taustāmu. Laumas Cālītes dzīves aicinājums - runāt ar darbiem. 

2013.gadā autore izdevusi epifāniju krājumu "Ticība,cerība,mīlestība". 

Cālīte fotografēt sākusi 2012.gadā. 2016.gadā izveidojusi savu pirmo personālizstādi "Mājās", kas savu ceļu sāka Siguldā, kuru tagad autore sauc par savām mājām.

Laumas galvenais dzinulis - patīk lielās lietās un vietās ieraudzīt kaut ko mazāku, bet ne mazsvarīgāku. Nozīmīgākais, kas patīk fotografēšanā, ir spēja apturēt laiku.

"Ticu, ka mums katram ir dvēsele, un man patīk ar savu dvēseli dalīties fotogrāfijās, lai tā iemirdzas krāsās un dod spēju fotogrāfijai uzrunāt skatītāju", tā par saviem darbiem saka pati autore.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)