Banner 980x90

Limbažu novadā nobalsojuši vairāk nekā 60% balsstiesīgo iedzīvotāju

Limbažu novadā 12.Saeimas vēlēšanās nobalsojuši 8938 jeb 60.67% balsstiesīgo iedzīvotāju, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas apkopotā informācija.

Visaktīvāk iedzīvotāji balsojuši iecirknī, kas atradās Limbažu novada pašvaldības administratīvajā ēkā. Tur pavisam devušies nobalsot 2879 iedzīvotāji. Savukārt Limbažu novada ģimnāzijas foajē esošajā vēlēšanu iecirknī nobalsoja 1869 iedzīvotāji.

Skultes integrācijas centra vēlēšanu iecirkni izvēlējušies 873 iedzīvotāji, savukārt Viļķenes kultūras nama iecirknī nobalsojuši 629 balsstiesīgie iedzīvotāji.

Viszemākā vēlētāju aktivitāte bijusi Pālē. Iecirknī, kas atradies Pāles kultūras centrā nobalsojis vien 340 iedzīvotāji.

Limbazi24.lv jau vēstīja, ka 12.Saeimas vēlēšanās sestdien ir uzvarējusi valdošā koalīcija, kurā darbojas "Vienotība", Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) un nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK), liecina informācijas aģentūras LETA sadarbībā ar "Latvijas Neatkarīgo televīziju" (LNT) un Rīgas Stradiņa universitāti (RSU) veiktā nobalsojušo vēlētāju aptauja pie iecirkņiem. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)