Banner 980x90

Limbažu pilsētas svētku ietvaros taps grafiti zīmējums - uzraksts "Limbaži"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Sestdien, 6.augustā, Limbažu pilsētas svētku ietvaros, uz ēkas Rīgas ielā 12, atklās grafiti darbu - uzrakstu "Limbaži". Darbu veidos pazīstamais grafiti mākslinieks Dainis Rudens.

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja no svēku producentes Martas Kontiņas, grafiti zīmējums atradīsies uz ēkas Rīgas ielā 12, kas vērsta uz rotaļu laukumu.

"Šī ēka izvēlēta tāpēc, ka atrodas izdevīgā lokācijā. Tāpat, tā ir siena bez logiem. Ēkas izmērs ir ļoti atbilstošs un mājas īpašnieks bija ļoti atsaucīgs," skaidro Kontiņa 

Uzrakstam "Limbaži" katram no burtiem piešķirs kādu stāstu, kas saistīts ar Limbažiem. Burta nozīmju idejas aicināti izteikt arī paši pilsētas iedzīvotāji. To iespējams izdarīt Limbažu pilsētas svētku sociālās vietnes "Facebook" kontā

Sestdien, 6.augustā no plkst.15.30 līdz plkst.17.30 iedzīvotāji varēs pielikt vēl pēdējos punktus sienas tapšanā. Organizatori apgalvo, ka siena turpmāk pilsētā būs kā interesanta apskates vieta gan pilsētnikiem, gan viesiem. 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)