Banner 980x90

Pie Ainažiem plāno būvēt tirdzniecības centru

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Uz 12 gadiem ir noslēgts līgums ar SIA "Helder" par pašvaldībai piederošās zemes 8613 m2 Ainažos, Dārza ielā iznomāšanu tirdzniecības centra un autostāvvietas izbūvei. Deputāti ir piekrituši pašvaldības zemes iznomāšanai, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Salacgrīvas novada pašvaldībā. 

Salacgrīvas novada domes priekšsēdētājs Dagnis Straubergs par projektu stāsta: "Ainažos, pie lielās šosejas, (blakus ceļu krustojumam uz Valmieru) igauņu investors pēc skandināvu standarta plāno būvēt tirdzniecības centru, kafejnīcu, autostāvvietu. Taps vieta, kur autobraucējiem apstāties, paēst, iepirkties. Ar investoru ir bijušas vairākas sarunas, iespējams, ka objektu izbūvēs ātrāk. Darbus viņi plāno uzsākt nekavējoties, vienīgi jārēķina projekta saskaņošanas laiki. Ja viss veiksies labi, objekta būvniecība varētu prasīt sešus mēnešus."

Ja līgumā noteiktajā laikā tirdzniecības centrs netop, līgumu par zemes nomu pašvaldība lauzīs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)