Banner 980x90

Policija fiksējusi desmit gadījumus par iespējamiem pārkāpumiem vēlēšanu norisē

Kopumā līdz plkst.14.00 policijā fiksēti desmit gadījumi, kas saitīti ar iespējamiem pārkāpumiem pašvaldību vēlēšanu norisē, pilsētas informācijas portālu Pilseta24.lv informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā inspektore Sintija Virse.

No plkst.11.00 līdz plkst.14.00 fiksēti pieci gadījumi.

Līdz šim brīdim policija saņēmusi informāciju no iedzīvotājiem Latgalē par iespējamu balsu pirkšanu Rugāju novada Rugāju pagastā (viens gadījums), Rugāju novada Lazdukalna pagastā (viens gadījums), Rēzeknes novada Ozolaines pagastā (viens gadījums) un Rēzeknē (viens gadījums). Policija šo informāciju pārbauda.

Viens gadījums konstatēts Vidzemē, Strenču novadā, Sedā tika saņemta informācija par uz ielas izmētātām priekšvēlēšanu aģitācijas lapiņām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)