Banner 980x90

Salacgrīvā norisināsies zolītes čempionāts

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Piektdien, 10.februārī, plkst.20.00 Salacgrīvas vidusskolā norisināsies zolītes sacensību 1.posms. Sacensības uzsāks zolītes spēlmaņi, kuri 5 posmu garumā cīnīsies par labākā zolītes spēlētāja titulu Salacgrīvas novada atklātajā čempionātā, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Salacgrīvas novada pašvaldībā.

Turnīra mērķis ir veicināt zolītes attīstību Salacgrīvas novadā. Sacensībās drīkst piedalīties visi zolītes spēles gribētāji bez dzimuma ierobežojuma vecumā no 16 gadiem.

Sacensību fināls notiks 5.posma laikā. Finālā iekļūs dalībnieki, kuri piedalījušies 3 posmos. Sacensību kārtību noteikts sacensību dienā, atkarībā no ieradušos dalībnieku skaita. Dalības maksa vienā posmā no dalībnieka ir 3 eiro, kas paredzēti sacensību organizēšanas izdevumu segšanai.

Zolītes turnīrs notiks piektdienās plkst.20.00 Salacgrīvas vidusskolas ēdamzālē (ieeja no pagalma puses).

Pieteikšanās iepriekš pie Salacgrīvas sporta metodiķes Mārītes Jankovskas, e-pasts marite.jankovska@salacgriva.lv vai pa telefonu 64041553 vai 28626884.

Sacensību dienās pieteikties varēs līdz plkst.19.45 sacensību norises vietā. Ar sacensību nolikumu var iepazīties Salacgrīvas mājas lapā www.salacgriva.lv sadaļā sports (zolīte).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)