Banner 980x90

14.maijā Limbažos notiks ģimeņu sporta diena "Mammu, tēti – sportosim"

Limbazi24.lv
Limbazi24.lv
Sestdien, 14.maijā, no plkst.10.30 Limbažos, laukumā pie administratīvās ēkas visas ģimenes aicinātas piedalīties Olimpiskā centra "Limbaži" rīkotajā Ģimeņu sporta dienā "Mammu, tēti – sportosim",  kur ikviena ģimene, kas vēlas aktīvi pavadīt laiku, varēs izmēģināt savus spēkus dažādās sportiskās aktivitātēs.

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā, šogad ģimeņu sporta dienā Olimpiskais centrs "Limbaži" ir padomājuši gan par maziem, gan lieliem, gan jauniem, gan vecāka gada gājuma cilvēkiem - par visiem, kas grib izkustēties. Plašais aktivitāšu klāsts veidots ar nolūku nodrošināt visām ģimenes paaudzēm interesantu dienu. Kamēr vecāki ar mazākiem bērniem izmēģinās spēkus dažādās sportiskās aktivitātēs, tikmēr pusaudži, varēs izmēģināt spēkus un vingrot kopā ar ielu vingrotājiem.

Plkst.13.00 Administratīvās ēkās konferenču zālē notiks tikšanās ar Inesi Ziņģīti, uz kuru aicināti visi interesenti.

Visas ģimenes, kas piedalīsies pasākumā, iegūs sertifikātu un pārsteiguma balviņu. Iespējamas arī specbalvas.

Aktivitātes ģimenēm - ģimeņu aktivitātēs var darboties ģimenes, kurās obligāti ir vismaz viens pieaugušais (vēlams māte, tēvs, bet var būt vecmāmiņa vai vectētiņš, krustmāte vai krusttēvs) un vismaz viens dalībnieks jaunāks par 16 gadiem.

Aicināts ikviens, nepieciešams vien ērts apģērbs un vēlme kopā ar ģimeni aktīvi atpūsties. Bērniem būs pieejamas piepūšamās atrakcijas, kuras varēs izmantot bez maksas. Paralēli ģimeņu aktivitātēm norisināsies arī ielu skrējieni.

Ģimeņu sporta dienas programma:

*Plkst.10.30 - Pulcēšanās.
*Plkst.11.00 - Atklāšana.
*Plkst.11.20 - Skrējiens. Starta gripas  - pieci līdz seši gadi, 1.klase, 2.klase, 3.klase, 4.klase, 5.klase (startē atsevišķimeitenes). Apbalvos 1. līdz 3. vietu ieguvējus katrā grupā.

*No plkst.11.20 līdz plkst.14.30 - Piepūšamās atrakcijas.
*No plkst.11.20 līdz plkst.14.00 - Aktivitātes ģimenēm.
*Plkst.12.30 - Ielu vingrotāju priekšnesums. Iespēja piedalīties ielu vingrotāju piedāvātajās aktivitātēs.
*Plkst.13.00 - Ineses Ziņģītes lekcija.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)