Banner 980x90

Latvijas Nacionālā projektu vadīšanas asociācija organizē Projektu vadīšanas čempionātu studentiem

Latvijas Nacionālās projektu vadīšanas asociācijas Jauniešu grupa (IPMA Young Crew Latvia) ir izsludinājusi pieteikšanos Projektu vadības čempionātam 2016 studentiem, kas mācās kādā no Latvijas augstākās izglītības iestādēm.

 Projektu vadības čempionāts, kurš šogad norisināsies jau sesto reizi, tiek organizēts ar mērķi veicināt Latvijas augstāko izglītības iestāžu studentu profesionālo izaugsmi un iesaisti projektu vadībasnozarē , kā arī stiprināt tās izpratni jauniešu vidū. Studenti, kas apgūst projektu vadību kā studiju programmu vai kā atsevišķu studiju kursu, ir aicināti piedalīties čempionātā, izveidojot 3 – 4 cilvēku komandu un to reģistrējot mājaslapā yc.lnpva.lv līdz 2016.gada 12.februārim.

Projektu vadības čempionātā var piedalīties šī mācību gada jebkura kursa studenti ar pamatzināšanām projektu vadībā. No vienas augstākās izglītības iestādes var pieteikties vairākas komandas. Dalība ir bezmaksas. Čempionāts tiks organizēts divās kārtās – kvalifikācija un fināls. Lai noteiktu studentu teorētiskās zināšanas projektu vadībā, 2016.gada 18.februārī notiks čempionāta pirmā kārta - kvalifikācija, kurā elektroniska testa veidā visām komandām, kuras reģistrējušās dalībai čempionātā, būs pusotras stundas laikā jāsniedz atbildes uz 100 jautājumiem par projektu vadību angļu valodā.

Savukārt 2016.gada 4.martā norisināsies fināls – konkrēta projekta gadījumizpētes analīze. Finālā piedalīsies tās komandas, kuras būs ieguvušas augstākos vērtējumus kvalifikācijā. Fināla žūrijas sastāvu veidos starptautiski projektu vadības profesionāļi – pārstāvji no Projektu vadības asociācijām Eiropā, kā arī pašmāju projektu vadības eksperti. Galvenā balva – iespēja iegūt starptautiski atzītu IPMA Projektu vadības D līmeņa sertifikātu 570 eiro vērtībā katram komandas dalībniekam, sekmīgi nokārtojot sertifikācijas eksāmenu. Uzvarētāju komandai tiks dota iespēja arī pārstāvēt Latviju Starptautiskajā Projektu vadības čempionātā studentiem, sacenšoties ar labākajiem topošajiem projektu vadītājiem no citām valstīm.

2015.gada čempionāta uzvarētāja Madara Pliņģe stāsta: "Piedalīšanās čempionātā nav tikai jau iegūto zināšanu pārbaude, bet gan daudzu ļoti noderīgu jaunu papildus zināšanu iegūšana šajā jomā. Tomēr vislielākais ieguvums ir iespēja tikties ar augsta līmeņa projektu vadītājim, kuri iedvesmo un motivē turpināt iesākto ceļu projektu vadībā." Sīkāka informācija par Projektu vadības čempionātu pieejama mājaslapā yc.lnpva.lv un LNPVA Jauniešu grupas Facebook lapā facebook.com/YCLatvia. Latvijas Nacionālā projektu vadīšanas asociācija ir sabiedriska organizācija, kurā ir apvienojušies dažādu nozaru pārstāvji ar mērķi veicināt profesionālu projektu vadības attīstību Latvijā.

Jauniešu grupa ir LNPVA struktūra, kuras mērķis ir sekmēt jaunatnes iesaistīšanos projektu vadības jomā. Projektu vadības čempionāts studentiem ir daļa no Projektu vadības mēneša 2016 - pasākumu cikla projektu vadītājiem, kas norisināsies 2016.gada martā. Papildus informācija: Kristīne Rulle – Projektu vadības čempionāta Projekta vadītāja t. 26340772 rulle.kristine@gmail.com

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)