Banner 980x90

"Antiglobālisti" iecerējuši izveidot partiju startam nākamajās vēlēšanās

Uz antiglobālistu organizācijas bāzes pamazām taps jauna partija, kas iestāsies pret masveida imigrācijas pieļaušanu un, iespējams, aicinās Latviju izstāties no Eiropas Savienības, aģentūru LETA informēja biedrības "Antiglobālisti" valdes priekšsēdētājs Andris Orols.

Nākotnē dibināmais politiskais spēks piedalīšoties 2014.gadā paredzētajās 12.Saeimas vēlēšanās. Partijas dibināšanas kongress gan pagaidām vēl netiek nopietni apsvērts.

Topošās partijas uzdevums būšot "mainīt tūkstošiem likumu, kas ir nepareizi vai arī kuros ir nepilnības", skaidroja Orols.

Biedrība "Antiglobālisti" ik pa laikam iesaistās vairākās akcijās, kas ir vērstas pret valdības vai Saeimas rīcību. Organizācijas aktivitātēm gan parasti ir izteikti maz atbalstītāju. Savukārt pats Orols kā biedrības "Latvija par latu" valdes priekšsēdētājs rosinājis grozījumus likumā "Par Latvijas Banku", kas netieši paredzētu referendumu pirms eiro ieviešanas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)