Banner 980x90

Beļaunieks atstādināts no amata

Ceturtdien, 28.maijā, Limbažu novada dome nolēma atbrīvot no amata domes priekšsēdētāju Māri Beļaunieku (V), aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Par Beļaunieka atstādināšanu balsoja astoņi deputāti.

Pašlaik balsu skaitīšanas komisija gatavo biļetenus jauna mēra ievēlēšanai. Šim amatam izvirzīts pašreizējais pašvaldības domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Didzis Zemmers (ZZS).

LETA jau ziņoja, ka mēra nomaiņu ierosinājuši četri no Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) ievēlētie deputāti, kā arī divi no Vidzemes partijas un divi no Reformu partijas ievēlētie deputāti. Līdz ar to par mēra nomaiņu iestājas astoņi no 15 domes deputātiem.

Zemmers atklāja, ka deputāti viņu uzrunājuši kandidēt uz priekšsēdētāja amatu un viņš to apsverot.

Zemmers aģentūrai LETA mēra amata nomaiņu pamatoja ar priekšsēdētāja komunikācijas veidu ar darbiniekiem un viņa vadības stilu. Bieži vien priekšsēdētājs meklē vainīgos lietās, kur to varbūt nevajadzētu darīt, satrauc darbiniekus, un viņi vairs nevēlas pieņemt lēmumus patstāvīgi.

Arī no "Reformu partijas" ievēlētais deputāts Jānis Remess aģentūrai LETA norādīja, ka nopietnākā problēma ir pašvaldības pašreizējā priekšsēdētāja komunikācijā ar pārējiem pašvaldībā strādājošajiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)