Banner 980x90

Biedrība "NorthEvents" plāno labiekārtot Limbažu bijušā skeitparka teritoriju

Foto no video
Foto no video

Šogad veidotā biedrība "NorthEvents" plāno labiekārtot Limbažu novada pašvaldībai piederošo teritoriju, kur kādreiz atradās Limbažu skeitparks (aiz Limbažu stadiona), pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja no plānotās biedrības "NorthEvents" vadītāja Ginta Auziņa.

Teritoriju plānots sakārtot tā, lai ielu basketbola pasākumi varētu norisināties augstākā kvalitātē.

Auziņš pastāstīja, ka plānots izveidot tribīnes skatītājiem, kā arī izveidot divus jaunus stacionāros basketbola grozus. Kopā laukumā plānots ierīkot četrus basketbola grozus. 

Tāpat organizatori grasās papildināt ielu vingrošanas laukumu ar jauniem elementiem.

"Šī būs trešā sezona, kad organizējam ielu basketbola turnīrus Limbažos. Šogad vēlamies to darīt augstākā kvalitātē, vairāk piedomājot pie dažādām niansēm. Beidzot varam sākt organizēt nopietnus turnīrus, jo divu gadu laikā esam ieguvuši pieredzi, lai saprastu, kā to darīt. Šobrīd esam apņēmušies izveidot jaunu konceptu un vizuālo tēlu , kuru novērtētu ari citu pilsētu sportisti. Gribam papildināt pasākumu ar jauniem šoviem," par vasaras mērķiem stāsta Auziņš.

Šogad biedrība "NorthEvents" plāno organizēt sešus pasākumus, no kuriem pieci būs ielu basketbola turnīri, bet viens - ielu florbola turnīrs, kas paredzēts Limbažu pilsētas svētku ietvaros 5.un 6.augustā. 

Līdz ar sporta turnīriem, vadītājs grasās organizēt fitnesa treniņus Limbažos, profesionāla trenera vadībā. 

Pašlaik notiek sarunas ar Limbažu novada pašvaldību un dažādiem sponsoriem par finanšu piesaisti, lai idejas realizētu.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)