Banner 980x90

Izglītības un kultūras nodaļu vadīs Sigita Upmale

Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Amatpersonu un darbinieku amata kandidātu vērtēšanas komisija otrdien pieņēma lēmumu Izglītības un kultūras nodaļas vadītājas amata pienākumus uzticēt Sigitai Upmalei, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā. 

Sigita Upmale bija viena no deviņiem pretendentiem uz Izglītības un kultūras nodaļas vadītāja amatu. Upmalei ir pieredze vadošā amatā, no 2014.gada, pildot Limbažu Bērnu un jauniešu centra direktores amata pienākumus, papildus tam vadītas nometnes, īstenoti projekti un zināšanas papildinātas dažādās apmācību programmās. Izglītības un kultūras nodaļas vadītāja amata pienākumos ietilps koordinēt un pārraudzīt izglītības un kultūras darbu novadā, vadīt, organizēt un koordinēt nodaļas darbu saskaņā ar nodaļas nolikumu, pašvaldības saistošajiem noteikumiem un nolikumiem, īstenot novada domes lēmumus izglītības un kultūras jomā, organizēt pašvaldības funkciju izpildi izglītības un kultūras jomā, nodrošināt novada izglītības un kultūras politikas un stratēģiju izstrādi, koordinēt pašvaldībā esošo izglītības un kultūras iestāžu darbību, kā arī veikt citus pienākumus.

Limbažu novada dome 2016.gada 24.novembra sēdē pieņēma lēmumu apvienot Izglītības un Kultūras nodaļas, izveidojot Izglītības un kultūras nodaļu. Kultūras nodaļā pašreiz strādā viens darbinieks - Kultūras nodaļas vadītāja, savukārt Izglītības nodaļā divi darbinieki - Izglītības darba speciāliste un lietvede, bet Izglītības nodaļas vadītāja amata vieta jau vairāk kā gadu ir vakanta. Ņemot vērā to, ka izglītības un kultūras nodaļām nereti jārisina kopēji jautājumi, kas saistīti gan ar bibliotēku, gan interešu un kultūras iestāžu darbību, pārraudzību un dažādu pasākumu norisi, pašvaldība pieņēma lēmumu abas nodaļas apvienot. Papildus tam, nodaļu apvienošana atslogos arī kultūras nodaļas vadītājas darbu, kura nodaļas nolikumā paredzētās funkcijas šobrīd veic viena pati. Izveidojot Izglītības un kultūras nodaļu, būtiskas izmaiņas štatu skaitā netika veiktas. Atsevišķiem nodaļas darbiniekiem tiks veikta amata pienākumu pārdale un amata nosaukuma maiņa, savukārt, lai risinātu pieaugušo izglītības jautājumus novadā, ir izveidota vēl viena izglītības darba speciālista štata vieta ar 0,5 slodzi, šī darbinieka darba vieta atradīsies Limbažu 3.vidusskolas telpās. Jaunajā nodaļā ir šādas amata vietas – Izglītības un kultūras nodaļas vadītājs/ -a, divi izglītības darba speciālisti (no tiem viens ar 0,5 slodzi), kultūras darba speciālists un lietvedis.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)