Banner 980x90

Kā kļūt par robežsargu?

Katram Latvijas pilsonim ar vidējo izglītību vecumā no 18 līdz 40 gadiem ir iespēja kļūt par robežsargu. Ja ar savām personiskajām īpašībām, fizisko sagatavotību, veselības stāvokli esi piemērots dienestam Valsts robežsardzē, iesniedz dokumentus Valsts robežsardzes teritoriālajās pārvaldēs vai piesakies elektroniski, izmantojot Valsts pārvaldes portālu www.latvija.lv, no 2020. gada 7. decembra līdz 2021. gada 18. janvārim.

Viena gada laikā par budžeta līdzekļiem apgūsi profesionālās tālākizglītības programmu "Robežapsardze". Pēc mācību programmas sekmīgas apguves saņemsi profesionālās kvalifikācijas apliecību (3.profesionālās kvalifikācijas līmenis) un kvalifikāciju – Valsts robežsardzes inspektors. Tev būs nodrošināta dienesta vieta vienā no Valsts robežsarzdes teritoriālajām pārvaldēm.

Plašāku informāciju par uzņemšanas prasībām vari atrast Valsts robežsardzes koledžas tīmekļvietnē www.vrk.rs.gov.lv sadaļā "Reflektantiem, Uzņemšanas noteikumi".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)