Banner 980x90

Kas jāņem vērā, izvēloties dīvānu? 

Mūsdienās grūti atrast mājokli, kurā nebūtu mīksto mēbeļu – kādā to ir vairāk, kādā, balstoties uz mūsdienu rietumu minimālisma tendencēm, to ir mazāk. Tāpat šobrīd mīkstās mēbeles pārsteidz ar savu oriģinalitāti, dažādām formām, krāsām un faktūrām, tomēr latvieši kā prioritāti uzskata vienkāršas formas un neitrālas krāsas un nav pārāk tendēti eksperimentēt ar savas mājas interjeru.  Vispopulārākā no mīkstajām mēbelēm, kas atrodama gandrīz katrā mājā, ir dīvāns. 

Dīvāniem ir vairāki veidi. Populārākie no tiem ir atveramie, izvelkamie / neizvelkamie dīvāni, stūra un U veida dīvāni, kā arī moduļu dīvāni. Dīvāns ir ļoti multifunkcionāla un komfortabla mēbele: vienā brīdī tā ir ērta atpūtas zona, kur pēc darba atlaisties un skatīties televizoru, citā – vieta, kur izguldīt atbraukušos viesus. Bieži dīvānus iegādājas arī kā primāro guļvietu, taču tad iesakām iegādāties arī virsmatraci, kas nodrošinās komfortablāku gulēšanu.


Iecienīts dīvānu veids latviešiem ir stūra dīvāni, kas lieliski iederas viesistabā. Tostarp daudzi mūsdienu stūra dīvāni ir universāli: var tikt uzstādīti no abām pusēm, kas ir ļoti ērti, ja neesat izvēlējies, kurā istabas stūrī novietosiet mēbeli. Viens no universālajiem stūra dīvāniem, ko piedāvājam saviem klientiem, ir BRAY. Pie mums šo dīvānu varat iegādāties kā stūra dīvānu, taču tas ir pasūtāms arī kā moduļu dīvāns, kas nozīmē, ka ikviens varēs izvēlēties sev tīkamos moduļus un izveidot savu sapņu dīvānu. Jāpiemin, ka stūra dīvāns BRAY ir izgatavots no īpaši izturīgā HR porolona, kas ir piemērots alerģiskiem cilvēkiem, jo tā poras ir vaļējas, tāpēc gaiss var brīvi cirkulēt un tajā neveidojas putekļu ērcītes. HR porolons ir ļoti elastīgs un izturīgs, nedeformējas, nemaina formu. Šobrīd stūra dīvānam BRAY  piedāvājam īpaši izdevīgu Ziemassvētku cenu: 729,00 EUR. Iepriekš: 799,00 EUR. 


Tāpat grūti iedomāties dīvānu bez atpūtas krēsliem vai pufiem. Visbiežāk pircēji saskaņo krēslus ar dīvānu, lai saglabātu vienotu stilu istabas dizainā. Veikalos "4istabas" piedāvājam iegādāties dīvānu TORNADO, kas ir īpašs ar to, ka tam ir īpaši mīksta un ērta virsmatrača kārta, kas nodrošinās lielisku atpūtu gan guļot, gan arī sēžot. Šo dīvānu iespējams pasūtīt Jums vēlamajās krāsās un audumos. Līdz ar to dīvāns būs piemērots ikvienai viesistabai. Komplektā ietilpst arī 2 pufi, kas atpūtu padarīs vēl jaukāku. Ja dzīvojamā telpā nav vietas stūra dīvānam, šis būs lielisks variants, jo pufi paslēpti zem roku balsta un neaizņem vietu.  Šobrīd dīvānam TORNADO piedāvājam īpaši izdevīgu Ziemassvētku cenu: 429,00 EUR. Iepriekš: 485,00 EUR. 

Mīkstās mēbeles kalpos patiešām ilgi, ja būsiet savu izvēli kārtīgi apdomājis. Vislabāk to palīdzēs izdarīt mūsu veikalu pārdevēji, kuri ir zinoši un sniegs padomu, lai Jūs izvēlētos sev piemērotāko dīvānu. Pie mums varat pasūtīt dīvānus arī pēc individuāla pasūtījuma, izvēloties gan sev tīkamo krāsu, gan dīvāna pildījumu.


Aicinām apmeklēt mūsu veikalus Valmierā, Cēsīs, Limbažos un internetā www.4istabas.lv, lai atrastu savu sapņu dīvānu. Veiksmīgus pirkumus! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)