Banner 980x90

Kristaps Neretnieks saņem Latvijas Jātnieku federācija pasniedz Gada balvu

Sestdien, 16.janvārī, kultūras namā "Berģi" notika Latvijas Jātnieku federācijas (LJF) Gada balvu pasniegšana un nominantu sveikšana, pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informē LJF Preses dienests.

Gada balvas pasniegtas šķēršļu pārvarēšanā, iejādē, poniju jāšanā, paralimpiskajā iejādē, pajūgu braukšanā un amatieru jāšanā visās vecuma grupās, kā arī labākajiem Latvijas šķirnes jaunzirgu audzētājiem un jātniekiem.

Konkursā "Latvijas Republikas labākais jātnieks" 2015.gada kopvērtējumā šķēršļu pārvarēšanā pieaugušajiem pirmās trīs godalgotās vietas ieguva: Kristaps Neretnieks (Jauno jātnieku skola), Andis Vārna (SK "Quattro") un Aleksandrs Šakurovs (Rīgas JSK).

Iejādē attiecīgi: Terēze Rozenberga (LSVK "Harmonija"), Linda Josta(SIA "IES") un Agnese Kukaine (JSK "Temperaments").

Par mūža ieguldījumu jāšanas sporta attīstībā tika apbalvoti Edīte Rozīte un Guntis Rozītis (Latvijas Lauksaimniecības universitātes emeritētais profesors) – pieredzējuši sportisti, treneri un sporta zirgu audzētāji.

Balvas pasniedza LJF prezidents Agris Blaus un ģenerālsekretāre Kristīne Lisovska, bet pasākumu vadīja starptautiskās kategorijas tiesnesis Dainis Līvmanis.

Plašāka informācija pieejama Latvijas Jātnieku federācijas mājaslapā www.ljf.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)