Banner 980x90

Limbažos diskutēs par jauniešu atgriešanos lauku reģionos

Limbažos pulcēsies jaunieši no visiem Latvijas reģioniem kopīgai diskusijai par jauniešu motivāciju un vajadzībām, lai atgrieztos, dzīvotu un strādātu laukos, par lauku attīstības perspektīvām un jauniešu prioritātēm Latvijas laukos, pilsētas informācijas portālam Limbazi24.lv pavēstīja Latvijas Zemnieku federācijas biroja administrators Ainārs Liepiņš.

Viņš skaidroja, ka līdz šim Latvijā, Eiropā un visā pasaulē par jauniešu emigrāciju un viņu iespējām un motivāciju dzīvot laukos diskutē pieaugušie, kuri domā, ka viņi izprot jauniešu vajadzības, bet reti tiek pajautāts pašiem jauniešiem. Tāpēc šī ir unikāla Latvijas lauku jauniešu konference, kurā diskutēs un savu viedokli izteiks jaunieši, nevis pieaugušie.

Latvijas lauku jauniešu konference "Jauniešu iespējas Latvijas laukos" plānota piektdien, 24.augustā, plkst.10.30-16.00 Limbažu novada domē, Rīgas iela 16, Limbažos.

Konferenci organizē Latvijas Zemnieku federācija sadarbībā ar Valsts Lauku tīklu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)