Banner 980x90

Limbažos uzņemta īsfilma par veikbordu Latvijā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Šovasar Limbažos īstenots projekts "Back to the Roots" un tā rezultātā tapusi īsfilma par veikbrodu Latvijā, pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informē projekta iniciatore Kristīne Bezbaile.

Projekta mērķis ir popularizēt veikbordu Latvijā un parādīt ārzemju medijiem, ka arī Latvijā ir iespējams nodarboties ar šādu sporta veidu augstā līmenī, neskatoties uz skarbajiem laika apstākļiem un īsajām vasarām. Tāpat šis stāsts atspoguļo Limbažu skaisto dabu pītu veikborda trikos un latviskumā.

"Back to the Roots" projekts ir par tiekšanos dzīvē pēc skaistākā un augstākā soli pa solim! Tas ir stāsts par dzīves kaislībām, atgriešanos dzimtenē un par maniem veikborda pirmsākumiem! Tā ir pirmā veikborda īsfilma, kas ir radīta Limbažos, Latvijā.Veikbords ir tā teikt nu jau mans dzīves stils. Līdz šim mani nozīmīgākie sasniegumi: 2013.gadā izcīnīta 4.vieta Pasaules Spēlēs. Šajā vasarā man izdevās izcīnīt divas pirmās vietas Austrijas Nacionālajā čempionātā, uzvarēt Vācijas atklāto veikborda čempionātu un izcīnīt augsto 4.vietu Profesionālajā Eiropas veikborda Tūres posmā, kurš norisinājās Rīgā un Eiropas prestižajās veikborda sacensībās "Chill & Ride"," norāda Kristīne.

Tāpat Kristīne informē, ka nākamā gada augustā, pirmo reizi Latvijas vesturē norisināsies Eiropas veikborda čempionāts. Galvenais organizators ir Oskars Krūze no Latvijas Veikborda un Ūdenslēpošanas Federācijas, bet arī Kristīne palīdzēs organizēšanā un piedalīsies sacensībās, lai pārstāvētu Latviju. 

"Back to the Roots" projekts ir tapis sadarbība ar videofotogrāfu Jāni Dunkuru, bilžu autoru Ronaldu Bezbaili, trenneri Arti Baronu, Limbažu veikborda klubu "WakeRevolution", veikalu Burusports un Austrijas veikboarda klubu "Wakeaholics".

Filmu paredzēts publicēt ceturtdien, 10.novembrī, tikmēr idejas iniciatori aicina iepazīties ar projektu šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)