Banner 980x90

Limbažu 1.vidusskolas komanda pierādīs savas zināšanas konkursa "Ko Tu zini par Latviju?" finālā

Piektdien, 19.martā, Limbažu 1.vidusskolas 10.klašu komanda piedalīsies jauniešu biedrības "Creativus" rīkotajā erudīcijas konkursā "Ko Tu zini par Latviju?" finālā, kas notiks Rīgā, Kara muzejā. Komanda cīnīsies par erudītākās skolas titulu Latvijā un galveno balvu - četru dienu ceļojumu pa Latviju.
Komandas kapteinis ir Aleksis Ozoliņš, komandā vēl darbojas Jānis Mjasņikovs, Aija Zilberte, Ingvilda Štrāla un Anita Andersone. Komandas dalībnieki par sevi saka: "Hiperaktīvi cilvēkbērni, kas ģenerē visneprātīgākās idejas. Atvērti jaunām zināšanām, kuras labprāt uzsūc. Izdomas bagāti un nekad nesūdzas." No konkursa viņi sagaida jaunus iespaidus, pieredzi un konkurences sajūtu.
{baneris}
Konkursa "Ko Tu zini par Latviju?" mērķis ir vienot publiskā telpā skolu jauniešus un veicināt to zināšanu apguvi par Latviju vispār un sekmēt arvien lielāku jauniešu interesi gan par notiekošo Latvijā, gan par tās pagātni, kā arī nākotnes vīzijām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)