Banner 980x90

Limbažu 3.vidusskolas skolotāji un skolēni aicina nākamos pirmklasniekus reizi mēnesī doties aizraujošos ceļojumos

Ilustratīvs foto/ Foto: Limbazi24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Limbazi24.lv

Cienījamie nākamo pirmklasnieku vecāki!

Ja vēlaties, lai jūsu bērns, iegūst jaunas zināšanas un pieredzi, iesaistās izzinošās un radošās aktivitātēs, kļūst patstāvīgāks un iegūst jaunus draugus, tad piedāvājums domāts tieši jums un jūsu nākamajam pirmklasniekam!

Limbažu 3.vidusskola uzsāk nodarbību ciklu "Iepazīsti pasauli, kurā dzīvo!" Limbažu 3.vidusskolas skolotāji un skolēni aicina nākamos pirmklasniekus reizi mēnesī doties aizraujošos ceļojumos: 24.oktobrī - Ceļojums zinātnes pasaulē 28.novembrī - Ceļojums grāmatu pasaulē (vecākiem tikšanās ar skolas administrāciju) 2.decembrī - Ceļojums uz Ziemassvētkiem 23.janvārī - Ceļojums skaitļu pasaulē 20.februārī - Ceļojums valodu pasaulē 12.martā - Ceļojums sporta pasaulē 16.aprīlis - Ceļojums mūzikas, mākslas un teātra pasaulē (vecākiem izglītojoša lekcija par bērna un vecāka gatavību skolai u.c. interesējošiem jautājumiem) 14.maijs - Esmu gatavs skolai!

Nodarbības notiks no plkst.10.00 līdz plkst.12.00 Limbažu 3.vidusskolā Parka ielā 38 ( izņemot 2.decembri, kad skolā tiksimies plkst.17.30).

Uz tikšanos!

Skolas kolektīva vārdā, direktors Ziedonis Rubezis

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)