Banner 980x90

Limbažu Bērnu bibliotēku iekļaus Limbažu Galvenās bibliotēkas sastāvā

Foto: Limbazi24.lv
Foto: Limbazi24.lv

Limbažu novada domes deputāti nolēmuši reorganizēt Limbažu Galveno bibliotēku un Limbažu Bērnu bibliotēku, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Reorganizācijā abas bibliotēkas tiks apvienotas, Limbažu Bērnu bibliotēku iekļaujot Limbažu Galvenās bibliotēkas sastāvā kā atsevišķu nodaļu ar nosaukumu - Bērnu literatūras centrs. Bērnu literatūras centrs turpinās veikt bērnu bibliotēkas funkcijas.

Šāds lēmums pieņemts, lai efektīvāk pārvaldītu un lietderīgāk izmantotu pašvaldības finanšu resursus. Limbažu novada pašvaldības ieceri akceptējusi arī Latvijas bibliotēku padome ar norādi, ka Bērnu literatūras centra darbība jānodrošina pašreizējās Limbažu Bērnu bibliotēkas telpās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)