Banner 980x90

Limbažu dome pasniedz Pateicības rakstu sportistei un trenerei

Limbažu novada pašvaldības Domes priekšsēdētājs Didzis Zemmers un priekšsēdētāja vietniece Ineta Zariņa trešdien pasniedza Limbažu novada pašvaldības Pateicības rakstu Patrīcijai Karlīnai Roshofai un trenerei Gintai Teko.

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja Limbažu novada pašvaldības administrācijas sekretāre Aija Kamala, Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas audzēkne Patrīcija Karlīna Roshofa Pateicības rakstu saņēma par izcīnītajām zelta medaļām 200 m un 400 m skrējienā Latvijas Jaunatnes olimpiādē, izcīnīto 4.vietu Eiropas Jaunatnes Olimpiādē un izcīnīto 29.vietu Pasaules čempionātā jauniešiem.

Trenere Ginta Teko Pateicības rakstu saņēma par ieguldīto darbu un audzēkņu veiksmīgajiem startiem Latvijas Jaunatnes Olimpiādē, Eiropas un pasaules mēroga sacensībās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)