Banner 980x90

Limbažu Galvenā bibliotēka saņēmusi VKKF atbalstu pasākumu rīkošanai

Ralfs Jansons/ Foto: Zane Bitere/ LETA
Ralfs Jansons/ Foto: Zane Bitere/ LETA
Limbažu Galvenā bibliotēka saņēmusi Valsts kultūtkapitāla fonda atbalstu pasākumu īstenošanai - bibliotēkā turpināsies jau ierastās tikšanās ar rakstniekiem, žurnālistiem, grāmatu autoriem projekta "Rakstītājs – grāmata – lasītājs", pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā.

Tikšanās ar jaunāko latviešu grāmatu autoriem Limbažu Galvenajā bibliotēkā" ietvaros. Pateicoties finansiālam atbalstam, tiks realizēta jau projekta trešā kārta.

Pirmais pasākums notiks jau 25.novembrī - tikšanās ar rakstnieci Māru Zālīti. Vēl paredzētas tikšanās ar grāmatu autoru un aktieri Kasparu Pūci, rakstnieci Noru Ikstenu, žurnālisti un grāmatu autori Līgi Blauu, rakstnieci, tulkotāju Annu Žīguri un rakstnieci Laimu Kotu.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)