Banner 980x90

Limbažu Galvenajā bibliotēkā notiks tikšanās ar Agnesi Rutkēviču

Foto: Facebook.com/ Limbažu galvenā bibliotēka
Foto: Facebook.com/ Limbažu galvenā bibliotēka
Limbažu Galvenajā bibliotēkā Dzejas dienu ietvaros trešdien, 21.septembrī plkst.10.00 notiks tikšanās ar Agnesi Rutkēviču, pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informē Limbažu Galvenās bibliotēkas Klientu apkalpošanas centra galvenā bibliotekāre Aiga Evertovska.

Agnese Rutkēviča ir jaunā dramaturģe, dzejniece, rakstniece un aktrise. Rutkēviča mērķtiecīgi un profesionāli darbojas mākslā vairākos žanros – raksta ne tikai lugas, bet arī dzeju, prozu, spēlē teātri, piedalījusies kinoprojektos. Agneses pirmā luga "Kartupeļēdāji" iestudēta  "Dirty Deal Teatro" sadarbībā ar Latvijas Nacionālo teātri. Par "Dukšiem" Jaunajā Rīgas teātrī, kas izrādīti arī jaunās dramaturģijas festivālā Vīsbādenē Vācijā, autore nominēta "Spēlmaņu nakts" balvai kategorijā Gada sasniegums oriģināldramaturģijā. 2012.gadā ar pseidonīmu Anna Foma izdots dzejoļu krājums "Jaunā Vāgnera klusēšana". Pašreiz Agnese strādā arī Lietuvas Nacionālajā drāmas teātrī, kur iestudēta viņas luga "Gyvūnas" jeb "Dzīvnieks".

Pasākuma laikā notiks arī LGB Dzejas dienu akcijas "Kafija ar manu mīļāko dzejnieku" noslēgums un balvas izloze.

Tikšanās notiek Valsts Kultūrkapitāla fonda atbalstītā projekta "Rakstītājs. Grāmata. Lasītājs" ietvaros. Tikšanās ar jaunāko latviešu grāmatu autoriem Limbažu Galvenajā bibliotēkā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)