Banner 980x90

Limbažu novadā bedru remontus plāno pabeigt līdz maija beigām

Limbažu novadā aktīvi noris asfaltbetona seguma ielu un ceļu sakārtošana. Plaisu un bedru remontus plāno paveikt līdz maija beigām, aģentūru LETA informē pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Agrita Vītola.


Šogad saskaņā ar iepirkuma konkursa rezultātiem darbus veic SIA "Limbažu ceļi". Piedāvātā līgumcena ir 61 418 eiro (bez PVN), bet konkrētāka summa būs zināma pabeidzot ielu remontus, jo pašvaldība uzņēmumam maksās par faktiski padarīto darbu.

Jūnijā SIA "Limbažu ceļi" veiks trīs Limbažu pilsētas ielu daļēju asfaltbetona seguma rekonstrukciju. Limbažos atjaunos Valmieras ielu, Jauno ielu posmā no Jūras ielas līdz Parka ielai un Mehanizācijas ielu. Tas kopumā izmaksās 108 410 eiro (bez PVN).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)