Banner 980x90

Limbažu novada dome sveic Valsts un Pašvaldības policijas darbiniekus

Piektdien, 5.decembrī, Policijas dienā, Limbažu novada pašvaldības Domes priekšsēdētājs Māris Beļaunieks apmeklēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldi un Limbažu novada Pašvaldības policiju, lai sveiktu darbiniekus Valsts policijas 96.dibināšanas gadadienā un pasniegtu Limbažu novada pašvaldības Pateicības rakstus.

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā, Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldē Pateicības rakstu Beļaunieks pasniedza Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja Sevišķi smagu un sērijveida noziegumu apkarošanas nodaļas vecākajam inspektoram, majoram Jānim Menkem par ieinteresētību atkarību problēmu risināšanā darbā ar jauniešiem.

Limbažu novada pašvaldības Pateicības rakstu par ilggadīgu darbu noziegumu atklāšanā saņēma arī Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Limbažu iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas inspektors, kapteinis Guntars Bālāboliņš.

Limbažu novada pašvaldības Domes priekšsēdētāja laba vēlējumus un pateicību par godprātīgu attieksmi pret darbu saņēma arī Limbažu novada Pašvaldības policijas darbinieki, kurus sveica arī Limbažu pilsētas un pašvaldības īpašumu apsaimniekošanas nodaļa.

Latvijas Valsts policija darbu sāka nepilnas trīs nedēļas pēc Latvijas proklamēšanas - 1918.gada 5.decembrī, pamatojoties uz Tautas padomes pieņemtajiem pagaidu noteikumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)