Banner 980x90

Limbažu novada domes delegācija apmeklēja Luņiņecas rajona pašvaldību

Foto: limbazi.lv
Foto: limbazi.lv

No 12.novembra līdz 17.novembrim Limbažu novada pašvaldības Domes priekšsēdētājs Didzis Zemmers un deputāti Ziedonis Rubezis un Jānis Remess atradās komandējumā Baltkrievijas pilsētā Luņiņecā, pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja Limbažu novada pašvaldības administrācijas sekretāre Aija Kamala.

Limbažu novada domes delegācija uz Luņiņecu devās saņemot Luņiņecas rajona izpildkomitejas priekšsēdētāja Aleksandra Nikolajeviča Pačko ielūgumu. Aleksandrs Nikolajevičs Pačko šajā amatā ievēlēts nesen un ņemot vērā to, ka Luņiņecas rajona pašvaldībai ar mūsu pašvaldību izveidojušās vienas no ciešākajām sadraudzības saitēm, A.N.Pačko izteica vēlmi satikties un iepazīties klātienē. 

Luņiņeca ir viena no nesenākajām Limbažu novada pašvaldības sadraudzības pilsētām. Limbažu novada pašvaldība sadarbības līgumu ar Luņiņecas rajona pašvaldību noslēdza 2012.gada maijā. Šovasar pašvaldība sadarbībā ar Luņiņecas rajona pašvaldību īstenoja projektu "Starptautisko nometņu organizēšana bērniem mūzikas, mākslas un teātra jomā", kura ietvaros no 28.jūlija līdz 3.augustam Katvaru internātpamatskolā notika Starptautiskā vizuālās mākslas nometne, kurā piedalījās Limbažu Mākslas skolas un Luņiņecas mākslas skolas audzēkņi. Savukārt no 17.augusta līdz 23.augustam līdzīgu nometni organizēja Luņiņecas rajona pašvaldība, kuras ietvaros Luņiņecu apmeklēja Limbažu Mūzikas skolas audzēkņi.

Limbažu novada pašvaldības Domes priekšsēdētājs Didzis Zemmers pastāstīja, ka vizītes ietvaros Limbažu novada domes delegācija piedalījās oficiālā pieņemšanā pie Luņiņecas rajona izpildkomitejas priekšsēdētāja Aleksandra Nikolajeviča Pačko, kā arī tikās ar galveno prokuroru, milicijas priekšnieku un Luņiņecas centrālās rajona slimnīcas galveno ārstu Igoru Nevaru, kurš Limbažu pilsētas svētku laikā paviesojās arī Limbažos un apmeklēja SIA "Limbažu slimnīca". Mūsu novada delegācijai bija iespēja apmeklēt Luņiņecas rajona laukstrādniekiem un ražotājiem veltītu pasākumu, kurā tika godināts viņu darbs un ieguldījums tautsaimniecības attīstībā.

Tomēr, kā norādīja Domes priekšsēdētājs D.Zemmers, brauciena vērtīgākā daļa bija Luņiņecas peldbaseina apskate. Peldbaseina būvniecība ir viena no Limbažu novada pašvaldības nākošā gada prioritātēm, tādēļ bija vērtīgi uzzināt Luņiņecas kolēģu pieredzi būvniecības procesa laikā un ar peldbaseina apsaimniekošanu saistītos jautājumos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)