Banner 980x90

Limbažu novada Jauniešu domei savs LOGO

Limbažu novada Jauniešu dome (LNJD) 14. martā izsludināja konkursu par interesantāko un veiksmīgāko LOGO izveidi Limbažu novada Jauniešu domei. Konkursa dalībnieki darbus varēja iesniegt jebkurā tehnikā – zīmējumi, skices, gleznojumi, datorsalikumi. Kopā tika iesūtīti 12 logo varianti, no kuriem LNJD izveidota žūrija – septiņu cilvēku sastāvā (Modris Zaķis, Zane Rituma, Estere Šlendaka, Gvido Pētersons, Paula Timmane, Rūdolfs Pelēkais, Madara Bērziņa) pēc četriem kritērijiem – atbilstība tēmai, kompozīcija, darba izpildījuma kvalitāte, oriģinalitāte – izvērtēja visus iesūtītos logo.

Apkopojot rezultātus, par labāko, atbilstošāko un oriģinālāko tika atzīts Limbažu 1. vidusskolas 11.a klases skolnieces Diānas Bomes iesūtītais LOGO. Paldies visiem, kas piedalījās LOGO konkursā!


Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)