Banner 980x90

Limbažu novads pievienojas ZAAO vides iniciatīvai "100 darbi Latvijai"

Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Atsaucoties atkritumu apsaimniekošanas uzņēmuma "ZAAO" aicinājumam, piektdien 1.aprīlī Limbažu novada domes priekšsēdētājs Didzis Zemmers ar parakstu apliecināja pašvaldības pievienošanos ZAAO vides iniciatīvai "100 darbi Latvijai".

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā, iniciatīva veltīta Latvijas simtgadei ar mērķi apvienot vidzemnieku gudrību, idejas, resursus un darbaspēku, lai līdz 2018.gada 18.novembrim kopīgiem spēkiem Vidzemē paveiktu vismaz 100 nozīmīgus darbus vides sakopšanā un pilnveidošanā, kā arī vides izglītībā.

"Aicinām ikvienu vidzemnieku – iedzīvotājus, uzņēmējus, skolas un nevalstiskās organizācijas – uzdāvināt Latvijai tās 100.jubilejā savu darbu, kas padarītu skaistāku un baudāmāku apkārtējo vidi, kā arī izglītotu sabiedrību par savas rīcības sekām uz vidi. Darbus var īstenot gan privātā, gan publiskā teritorijā ar vienīgo nosacījumu, ka darba augļus bauda pēc iespējas lielāka sabiedrības daļa," aicina ZAAO valdes priekšsēdētājs Aivars Sirmais.

Apņemšanos strādāt pie kopīgās dāvanas Latvijai jau apliecinājušas 22 pašvaldības - Alojas, Amatas, Apes, Jaunpiebalgas, Balvu, Beverīnas, Burtnieku, Cēsu, Kocēnu, Krimuldas, Mazsalacas, Naukšēnu, Pārgaujas, Priekuļu, Raunas, Rugāju, Salacgrīvas, Saulkrastu, Smiltenes, Valkas, Viļakas novadi, kā arī Valmieras pilsēta. Plānots, ka tuvākajā laikā iniciatīvai pievienosies arī Baltinavas, Līgatnes, Rūjienas, Strenču un Vecpiebalgas novadi.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)