Banner 980x90

Limbažu pagasta pārvaldes ēkai veiks jumta nomaiņu

Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Limbažu novada dome 24.marta sēdē nolēma piešķirt finansējumu Limbažu pagasta pārvaldes ēkas Jūras ielā 58, Limbažos, jumta nomaiņai, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā. 

Dome šim mērķim nolēma piešķirt līdz 69 890,00 eiro, bet precīzas jumta nomaiņas izmaksas būs zināmas vien pēc iepirkuma procedūras noslēgšanās.

Kā norādīja Limbažu novada pašvaldības izpilddirektors Ainārs Liniņš, šos darbus bija plānots veikt 2017.gadā, bet šajā ziemā, dēļ laika apstākļiem, jumta stāvoklis būtiski pasliktinājās un mitrums nodarīja postījumus, gan pārvaldes administrācijas telpām, gan nomnieku telpām. Lai situācija nepasliktinātos vēl vairāk, pieņemts lēmums šos darbus veikt šajā gadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)