Banner 980x90

Limbažu peldbaseina būvniecību par 26 500 plāno uzraudzīt "Firma L4"

Foto: Limbazi.lv
Foto: Limbazi.lv

Limbažu novada pašvaldības izsludinātajā konkursā par "Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas peldbaseina izbūves darbu būvuzraudzība, Jaunatnes ielā 4a, Limbažos" par 26 500 eiro uzvarējusi SIA "Firma L4", pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja iepirkumu uzraudzības birojā. 

Kopā saņemti divi pieteikumi par būvuzraudzību, bet vadoties pēc nolikuma, izvēlēts piedāvājums ar viszemāko cenu.

"Saskaņā ar likumu, 15 dienu laikā no lēmuma pieņemšanas citiem pretendentiem ir tiesības iepirkumu komisijas lēmumu pārsūdzēt. Iepirkumu komisija lēmumu pieņēma 2.martā un līdz 17.martam gaidīs vai būs pārsūdzības. Ja iepirkumu komisijas lēmums netiks pārsūdzēts, tad  Limbažu novada pašvaldība pēc 17.marta gatavos līgumu ar SIA "Firma L4"," par iepirkuma procedūru informē Limbažu novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību speciāliste Aija Kamala.  

Trešdien, 3.februārī noslēdzās arī Limbažu novada pašvaldības izsludinātā atklātā konkursa "Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas peldbaseina būvniecība, Jaunatnes ielā 4a, Limbažos" piedāvājumu iesniegšanas termiņš. Piedāvājumus Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas peldbaseina būvniecībai iesnieguši astoņi pretendenti. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)