Banner 980x90

Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas peldbaseina būvuzraudzībai pieteikušies divi pretendenti

Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas peldbaseina izbūves darbu būvuzraudzībai piedāvājumus iesnieguši divi pretendenti, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Kā ziņots, peldbaseina būvniecībai saņemti astoņi pieteikumi.

Jau ziņots, ka Limbažu novada pašvaldība plānojusi būvēt Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas baseinu ar lielo baseinu un mazo baseinu, sporta zāli skolēnu treniņu procesa nodrošināšanai, aģentūra LETA iepriekš noskaidroja pašvaldībā.

Sporta skolas baseinā Limbažu novada skolēniem tiks nodrošināta arī peldētapmācība.

Būvniecības darbus plānots sākt pavasarī atkarībā no iepirkuma rezultāta. Pēc iepirkuma noslēgšanās, kad būs zināmas precīzas būvniecības izmaksas, plānots ņemt aizņēmumu Valsts kasē (programmā "Izglītības iestāžu objektu būvniecība"). Pašvaldība šim mērķim savā budžetā paredzējusi līdzekļus 500 000 eiro apmērā.

Plānotais peldbaseina būvniecības laiks - 17 mēneši.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)