Banner 980x90

Mucenieku tilta rekonstrukcijā saglabās vēsturisko konstrukciju

Limbažu novada pašvaldības domes sēdē nolemts rekonstruēt Mucenieku tiltu, saglabājot tā vēsturisko konstrukciju, vēsta laikraksts "Auseklis".
Šobrīd projektam pašvaldības budžetā paredzēti 7000 eiro.

Pirms lēmuma pieņemšanas pašvaldības deputāti iepazinās ar pēn notikušās iedzīvotāju aptaujas rezultātiem. Aptauju dalībniekiem simpātiski bija divi varianti - saglabāt vēsturisko tilta veidolu vai būvēt lokveida koka konstrukciju, raksta "Auseklis".

Šobrīd nepieciešams aktualizēt tehnisko atzinumu par tilta stāvokli, pēc tam tiks veikts iepirkums tehniskā projekta izstrādei, kas arī parādīs veicamos darbus un iespējamās izmaksas, raksta "Auseklis".

Limbazi24.lv jau vēstīja, ka pērn iedzīvotāji tika aicināti izteikt savu viedokli par Mucenieku tilta nākotni.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)