Banner 980x90

Nacionālā Apvienība cer uz lielu atbalstu Vidzemē

Nacionālās Apvienības mērķis ir iesniegt kandidātu sarakstu 80% Vidzemes pašvaldību, līdzīga situācija esot arī Kurzemē un Zemgalē. Atsevišķās pašvaldībās apvienībai būs viena līdz divas vietas, bet citur pat tuvu 50% pašvaldību deputātu, aģentūrai LETA sacīja "Visu Latvijai!" Vidzemes vēlēšanu apgabala koordinators Jānis Dombrava.

Viena no pašvaldībām, kur tiek prognozēts liels vēlētāju atbalsts, ir Saulkrastos, kur jau pašlaik apvienību pārstāv pašvaldības mērs Ervīns Grāvītis ("Tēvzemei un brīvībai"/LNNK), kas plāno kandidēt mēra amatam arī pašvaldību vēlēšanās.

Atbalsts apvienībai tiek sagaidīts arī no Ogres pašvaldības vēlētājiem, kur pašreizējie priekšsēdētāja vietnieki ir Egils Helmanis ("Visu Latvijai"/"Politiskā savienība") un Vita Pūķe ("Tēvzemei un Brīvībai/LNNK").

Veiksmīgs partijas starts pašvaldību vēlēšanās tiek sagaidīts arī citās pašvaldībās - Kocēnos, Siguldā, Smiltenē, Mārupē, Baldonē, arī Valmieras apkārtnē un citur.

"Ja pašvaldību vēlēšanās būs līdzīgi rezultāti 11.Saeimas vēlēšanām, tad domāju, ka nacionālā apvienība var rēķināties ar 20% līdz 25% vēlētāju atbalstu," prognozē Dombrava.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)