Banner 980x90

"Namsaimnieka" dežurantu var sazvanīt visu diennakti

SIA "Limbažu komunālservisa" un SIA "Namsaimnieka" dežurantu avārijas gadījuma iespējams sazvanīt visu diennakti, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā.

Ja mājai ir mājas apsaimniekotājs, tad visos jautājumos, kas skar problēmas ar dzīvokli (ūdens apgāde, kanalizācija, siltumapgāde, problēmas ar gāzes lietošanu) , vērsties pie sava apsaimniekotāja.

Ja mājas apsaimniekotāja nav, tad problēmas ar gāzes lietošanu - noplūde (balons, gāzes plīts) zvanīt pa telefonu vienotajam avārijas dienestam pa tālr. 80000404, dzīvokļa iekšējie ūdensvadi, kanalizācija - bojājumu gadījumos savus maksas pakalpojumus sniedz : SIA "Limbažu komunālserviss", tālr. 29102645 un tālr. 29282636- dežurants visu diennakti un SIA "Namsaimnieks" - avārijas dienests, tālr. 64070233 (visu diennakti). 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)