Banner 980x90

Neretniekam panākumi Tallinā

Latvijas jātnieki nedēļas nogalē guva panākumus Tallinā notikušo Pasaules kausa sacensību mazākas nozīmes maršrutos, bet galvenajā "Grand Prix" maršrutā Ģirts Bricis ieņēma desmito vietu, informē portāls "Elittesport.lv".

Dažādos sacensību maršrutos Latvijas pārstāvji izcīnīja kopumā četras uzvaras.

Sacensību noslēdzošajā dienā svētdien Latvijai uzvaras atnesa Bricis ar Dynamique DML jaunzirgu maršrutā (125/130 centimetrus augsti šķēršļi ar pārlekšanu) un Kristaps Neretnieks ar Con Pleasure mazajā aplī (135/140 centimetrus augsti šķēršļi divās fāzēs). Nākamais augstākais rezultāts mazajā aplī no Latvijas sportistiem bija Aigaram Bregžem ar Callacado - 15.vieta.

Godalgas jaunzirgu maršrutā izcīnīja arī Andis Vārna ar zirgu Con Quick, ierindojoties trešajā pozīcijā, un Mārīte Pinte ar Kartini, paliekot desmitā.

"Grand Prix" Pasaules kausa posma maršrutā Bricis ar Emilia Jolie JB gāza vienu šķērsli un distanci pabeidza kā desmitais, Aleksandrs Šakurovs ar zirgu Gīrs ieguva četrus soda punktus un palika 11.vietā, bet Vārna ar KS Coradina ierindojās 12.pozīcijā, arī saņemot četrus soda punktus. Neretnieks ar Romanee Cece maršrutā nopelnīja astoņus soda punktus un palika 17.vietā 31 sportiskā pāra konkurencē.

Jauno jātnieku konkurencē (130 centimetrus augsti šķēršļi) ceturto vietu svētdien ieguva Nellija Nulle ar Lord Picasso. Savukārt pirms tam sestdien sešus un septiņus gadus jauno zirgu konkurencē (125/130 centimetrus augsti šķēršļi ātruma distancē) uzvaru izcīnīja Neretnieks ar ķēvi Fortuna. Otro vietu ieguva Bricis ar Dynamique DML, bet septītajā vietā ierindojās Pinte ar Kartini.

Mazajā aplī (135 centimetrus augsti šķēršļi) sestdien sestajā pozīcijā ierindojās Dainis Ozols ar Alibi, bet dienas augstākajā maršrutā ar 145 centimetrus augstiem šķēršļiem un pārlēkšanu Bricis ar Emilia Jolie JB svinēja uzvaru.

Sestdienas "Six Bar" maršrutā ar sešiem šķēršļiem rindā Einārs Cēsnieks ar zirgu Alders izcīnīja dalītu otro vietu.

Tāpat Tallinas "International Horse Show" sacensībās jauno jātnieku līdz 21 gada vecumam maršrutā ar 125 centimetrus augstiem šķēršļiem divās fāzēs divas godalgas Latvijai izcīnīja Laura Penele ar Progress un Nellija Nulle ar Lord Picasso, attiecīgi ierindojoties otrajā un ceturtajā vietā.

Jaunzirgu konkurencē ar 125/130 centimetrus augstiem šķēršļiem divās fāzēs otrajā vietā Neretnieks ar Fortuna, bet Bricis ar Dynamique DML - sestajā pozīcijā. Mazajā aplī ar 135 centimetrus augstiem šķēršļiem divās fāzēs Bricis ar Egano Van Kadal izcīnīja ceturto vietu, bet ar Carlord - astoto. Nākamais labākais rezultāts šajā maršrutā Cēsniekam ar Alders - 15.vieta.

Lielajā aplī ar 140 centimetrus augstiem šķēršļiem ātruma maršrutā trešo vietu izcīnīja Neretnieks ar Romanee Cece, Vārna ar KS Coradina ieguva septīto vietu, bet Bricis ar Egano Van Kadal - 11.vietu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)