Banner 980x90

Neretnieks izcīna trešo vietu "Grand Prix" maršrutā Dānijā

Latvijas vadošais konkūra jātnieks Kristaps Neretnieks svētdien Dānijā CSI3* kategorijas sacensībās izcīnīja trešo vietu to galvenajā "Grand Prix" maršrutā, aģentūru LETA informēja Latvijas Jātnieku federācija.

"Grand Prix" maršrutā Neretnieks startēja ar deviņgadīgo ērzeli Caramsin. Maršrutu ar 150 centimetrus augstiem šķēršļiem bez soda punktiem veica seši jātnieki, bet pārlekšanā Latvijas duets uzrādīja trešo labāko laiku, arī pārlekšanas maršrutu veicot bez kļūdām.

"Caramsin leca pēc pārtraukuma, jo nepilns mēnesis viņam bija brīvs. Leca ar prieku, centās, maršrutu izlecām pārliecinoši. Maršruts nebija tehniski sarežģīts, bet paliels," citēts Neretnieks, kurš uzskata, ka pārlekšanas maršrutā duets izdarījis visu, ko spējis.

Neretnieks ar Caramsin teicami startēja arī piektdien "Grand Prix" maršruta kvalifikācijā, kad finišēja kā otrie bez soda punktiem. Turpinājumā gan četri sportisti Neretnieku apsteidza, tāpēc Latvijas duets ierindojās sestajā vietā. Seši jātnieki, kuri ierindojās no otrās līdz septītajai vietai, finišēja vienas sekundes ietvaros.

Svētdien mazā apļa finālā ar šķēršļu augstumu 140 centimetri Neretnieks ieguva divas godalgotas vietas - ar Continue otro, bet ar astoņgadīgo Casscare piekto. Maršrutā divās fāzēs startēja 68 dalībnieki.

"Continue pietrūka trīs sekundes desmitdaļu, lai uzvarētu. Mazā apļa finālā sevi ļoti labi parādīja Casscare, par ko man liels prieks," izcēla Neretnieks. "Kopumā turnīrs bija ļoti labi organizēts."

Pirms nedēļas Neretnieks ar Continue izcīnīja vienu uzvaru CSI3* kategorijas sacensībās Vācijas pilsētā Ķīlē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)