Banner 980x90

Novembrī startēs jaunā "Ledus gladiatoru" sezona

Ar pirmajiem oficiālajiem treniņiem novembrī startēs populārākās skolu klašu slidošanas stafešu sacensības "Ledus gladiatori" 2012./ 2013.gada sezona. "Ledus gladiatori" jaunajā sezonā norisināsies 5., 6, 7., un 8.klašu divīzijās. Elektroniskā pieteikšanās sacensībām norisināsies līdz 2.novembrim.

"Ledus gladiatori" jau savā pirmajā sezonā kļuva par populārākajām skolu slidošanas sacensībām Vidzemē, kurās piedalījās vairāk kā 300 bērni no Valmieras pilsētas un citu Vidzemes novadu mācību iestādēm. Jaunajā 2012./2013. gada sezonā "Ledus gladiatori" norisināsies no novembra līdz februārim, kad arī tiks noskaidroti sacensību uzvarētāji.

Projekta mērķis ir bērniem sniegt iespēju nodarboties ar ziemas sportiskajām aktivitātēm arī tad, ja ārā laika apstākļi to neļauj, kā ari veicināt bērnu slidošanas iemaņu apguvi.

Galvenie jaunumi jaunajā "Ledus gladiatoru" sezonā ir tie, ka šogad sacensības paplašinās ar jaunu divīziju. Ja pērn sacensības notika 5., 6., un 7.klašu divīzijās, tad šajā sezonā izveidota arī 8.klašu grupa. Tāpat, sacensību organizatori būs parūpējušies par vēl interesantākiem uzdevumiem "Ledus gladiatoru" dalībniekiem, kā arī īpaši tiks godināti klašu audzinātāji.Nemainīgs palicis komandas dalībnieku sastāvs. Tajā startē desmit cilvēki -seši zēni un četras meitenes. Sīkāka informācija par noteikumiem un nolikums portālā vocsports.lv (sadaļā Ledus gladiatori)

2012./2013.gada "Ledus gladiatoru" sezona norisināsies četros posmos: 

1. Oficiālais treniņš -Novembrī
2. Oficiālais treniņš -Decembrī
3. Oficiālais treniņš -Janvārī
Pamatsacensības un fināls -Februārī

Vidzemes Olimpiskais centrs aicina ikvienu mācību iestādi pieteikt savas skolu klašu komandas aizraujošajām "Ledus gladiatoru" slidošanas sacensībām 5., 6., 7., un 8.klašu divīzijās līdz 2.novembrim, sūtot komandas pieteikumus elektroniski uz info@vocsports.lv. Sīkāka informācija pa tālruni +371 29878192.

Pasākumu organizē Vidzemes Olimpiskais centrs sadarbībā ar Valmieras hokeja klubu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)