Banner 980x90

Pārbūvēs tiltu uz Lielezera dabas takas pār Donaviņas upi

Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
 Limbažu novada pašvaldība ieguldīs finansējumu tilta uz Lielezera dabas takas pār Donaviņas upi pārbūvē. 12.septembrī noslēdzās piedāvājumu iesniegšanas termiņš pašvaldības izsludinātajam iepirkumam pārbūves darbu veikšanai, piedāvājumu iesniedza trīs pretendenti. Tilta pārbūves izmaksas būs zināmas pēc iesniegto piedāvājumu izvērtēšanas, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā. 

Pašreizējais pontonu tilts ir sliktā stāvoklī, tā pontoni ir iepildījušies ar ūdeni un tas nav piemērots, lai pār to varētu pārvietotos vecāki ar bērnu ratiņiem. Pašvaldība un PA "Alda" ik gadu bojājumu novēršanā, kas radušies gan trupes rezultātā, gan atsevišķiem gājējiem to tīši bojājot, iegulda vairākus tūkstošus eiro.

Jaunajam tiltam paredzēti dzelsbetona balsti, lokveida pacēlums, lai zem tā varētu izbraukt ar laivām un dēļu pārklājums, kas iederās pašreizējā ainavā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)