Banner 980x90

Pasta ielas 11 ēka pēc renovācijas nav paspējusi nožūt

Mājai Pasta ielā 11 viena no ārsienām ir raiba, jo būvdarbi sākti novēloti un tā pēc renovācijas nav paspējusi nožūt, vēsta laikraksts "Auseklis".

Ēku apsaimnieko SIA "Namsaimnieks", tās vadītājs Sandejs Pukšto laikrakstam norādīja ka ēka pēc renovācijas nepaspēja nožūt, tāpēc izdalījušies sāļi.

Projekta finanšu uzraugs Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra nav atļāvis uz ziemu apturēt darbus, draudējis ar līdzekļu samazināšanu.

Paši darbi uzsākti novēloti, jo daudz laika aizņēmusi dokumentu gatavošana siltināšanai, kredīta meklēšana, arī paši iedzīvotāji kādu laiku domājuši, vai maz piekrist projektam. Būvfirma jau rēķinājās, ka fasāde varētu nenožūt un darbs būs jāpārstrādā, laikrakstam atklāja Pukšto.

Kad laika apstākļi noskaidrosies būvniekiem būs jaatgriežas ne vien Pasta ielā 11, lai novērstu nepilnības, bet arī citos objektos. Visiem projektiem noteikta garantija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)