Banner 980x90

Pašvaldība ņems kredītu Valsts kasē Limbažu 3.vidusskolas sporta kompleksa remontam

Ilustratīvs foto/ Foto: Limbazi24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Limbazi24.lv
Limbažu novada pašvaldība ņems ilgtermiņa kredītu Valsts kasē Limbažu 3.vidusskolas sporta kompleksa 2.stāva dušu telpu remontam, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā. 

Laika gaitā telpu grīdā ir nolietojusies hidroizolācija, kondensējas lietus ūdens novades caurules un ūdenim iekļūstot 1.stāva dušu telpā bojāti griesti un sienas.

Limbažu novada pašvaldības iepirkumu komisijai uzdots uzsākt iepirkuma procedūru par Limbažu 3.vidusskolas remontu. Pēc iepirkuma rezultātiem lems par ilgtermiņa kredīta ņemšanu Valsts kasē Limbažu 3.vidusskolas remontam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)