Banner 980x90

"Positivus" saglabā augstu apmeklētību; pieaugusi interese no ārzemēm

Mūzikas festivāla "Positivus" apmeklētāju skaits dienā šogad sasniedzis aptuveni 30 000, kas ir tikpat, cik pērn, informēja festivāla rīkotājs Ģirts Majors.

Lielākais apmeklētāju skaits bijis sestdien, kad esot bijušas izpārdotas visas vienas dienas biļetes, savukārt piektdien un svētdien mūziķu priekšnesumus baudīja nedaudz mazāk cilvēku.

Pēc festivāla rīkotāja teiktā, salīdzinājumā ar iepriekšējiem gadiem pieaudzis apmeklētāju skaits no ārzemēm, it īpaši no Lielbritānijas, pie kā rīkotāji īpaši piestrādājuši.

Kā uzsvēra Majors, devītais festivāls bijis grandiozākais tā vēsturē.

Viņš arī atzina, ka priekšā smags darbs, lai desmitais, jubilejas pasākums nākamgad būtu īpašs. Pagaidām gan vēl neesot zināms, kā to izdarīt. Majors aģentūrai LETA piebilda, ka patlaban uz nākamo gadu galvenie mākslinieki vēl nav rezervēti, bet idejas, ko varētu aicināt, esot.

Kā ziņots, devītais "Positivus" festivāls Salacgrīvas Zvejnieku parkā norisinājās no 17.jūlija līdz 19.jūlijam. Tajā kā galvenie mākslinieki bez Plānta uzstājās britu grupas "Placebo" un "Kasabian". Tāpat priekšnesumus sniedza tādi mākslinieki kā "Warpaint", "St.Vincent", "Basement Jaxx", Toms Odels, "Jungle", "Charli XCX", "Lamb", "Everything Everything", "Fenech-Soler", Džeks Gerets, "Ewert and the Two Dragons", "The Sound Poets", "Kate Boy", "King Gizzard&The Lizard Wizard", "Triana Park" un daudzi citi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)