Banner 980x90

"Jampadracis" svin 30 gadu jubileju

Foto: Limbazi.lv
Foto: Limbazi.lv

Sestdien, 19.decembrī, Limbažu kultūras namā savu 30 gadu jubileju svinēja deju kopa "Jampadracis". Koncertā piedalījās "Jampadrača" vidusskolas, jauniešu un vidējās paaudzes kolektīvi, kā arī tautas nams "Ozolaine" un senioru deju kopa "Tacis".

Kā pilsētas infomācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā, deju kopas "Jampadracis" vadītājs Andis Lēnmanis savā uzrunā uzsvēra, ka "Jampadracis" ir kolektīvs ar vēsturi, kura vārds ar lielu burtu ierakstīts Latvijas deju mākslas vēsturē.

Tāpat izskanēja arī pateicības vārdi kolektīva krusttēvam, horeogrāfam, dejas pedagogam un vairākkārtējam Deju svētku virsvadītājam, Uldim Žagatam un bijušajai kultūras nama vadītājai Ritai Balodei un kādreizējiem kolektīva vadītājiem Modrim Āboltiņam un Mārim Subačam.

Limbažu novada pašvaldības priekšsēdētāja pirmā vietniece Ineta Zariņa pateicās kolektīvam un tā vadītājam par lielisko stāju un burvīgo koncertu.

"Jampadraci" jubilejās sumināja arī Limbažu kultūras nams, TLMS "Dzilna", maiznīca "Lielezers", pārstāvji no Valmieras vidējās paaudzes deju kopas "Agrā Rūsa" un viesi no Sanktpēterburgas Tautas mākslas centra, kā arī senioru deju kopa "Tacis".

Balode "Jampadracim" novēlēja: "Vaigā prieku un acīs mirdzumu." Īpašo dzirksti un dzīvesprieku, kuru deju kolektīvs dāvā savos koncertos, pieminēja teju katrs sveicējs un pateicās kolektīvam par darbu, kas ieguldīts, lai dejā parādītu prieku un vieglumu un par radošumu, kas iet roku rokā ar kolektīvu, kurš ne tikai bagātina dejas mākslu, bet arī stalti nes Latvijas un Limbažu novada vārdu pasaulē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)