Banner 980x90

Radio Valmiera "Akustiskajā Ceturtdienā" uzstāsies grupa "Jātnieki"

Šo ceturtdien, 8.martā, Radio Valmiera ēterā turpināsies raidījumu cikls "Akustiskā Ceturtdiena".

Šonedēļ esam aicinājuši ciemos "OKartes Skatuves" pirmās un otrās sezonas dalībniekus - grupu "Jātnieki." Raidījums klausāms radio viļņos FM 98,1 Valmierā un FM 93,5 Limbažos, kā arī tiešraidē mājas lapā: www.radiovalmiera.lv Studijā notiekošo koncertu varēs vērot arī kabeļtelevīzijas lietotāji Vidzemes Televīzijas kanālā.

"Jātnieki" pērnā gada beigās uzvarējuši šova "OKartes skatuve. Dzimuši mūzikai" superfinālā, tagad turpina dalību šova otrajā posmā, kur sacenšas par galvenajām lomām mūziklā "Dzimuši mūzikai." Grupas "Jātnieki" sastāvā muzicē Sabīne Berezina un Anete Volmane, kā arī divi puiši - Rikardions un Mārtiņš Jātnieks. Šī apvienība arī pēc šova nolēmusi muzicēt kopā kā grupa.

"Jātnieki" ir viena no retajām jaunajām apvienībām Latvijā, kas spēlē kantrī mūzikas stilā. Pateicoties viņiem, šim žanram mūzikā kļūst arvien vairāk piekritēju klausītāju aprindās, kurās par kantrī līdz šim bija zināms ļoti maz. Šobrīd "Jātnieki" kļuvuši par iecienītu grupu, kurai izveidojies savs stils un raksturs, jo viņi enerģisko kantrī skanējumu papildina ar dažādu  citu mūzikas stilu sajaukumu.

"Akustiskajā Ceturtdienā" šonedēļ "Jātniekus" pārstāvēs Anete un Mārtiņš, jo Sabīne un Rikardio joprojām piedalās šovā. Radio Valmiera ēterā raidījums sāksies plkst.19.00 un tā ietvaros veselu stundu pavadīsim uzzinot par jaunākajiem notikumiem grupas dzīvē, interesantākajiem atgadījumiem, nākotnes plāniem un visu citu, kas sakāms "Jātniekiem". Tāpat "Akustiskajā Ceturtdienā" arī dzirdēsim viņu labāko dziesmu akustiskajās versijās.

Tiešraide internetā: www.radiovalmiera.lv; vai FM 98,1 Valmierā un FM 93,5 Limbažos (katru raidījumu varēs dzirdēt arī atkārtoti nākamās nedēļas ceturtdienā plkst.19:00).

Plašāk par grupu: www.draugiem.lv/grupajatnieki/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)